keyboard_arrow_up
HTC Touch
 10 oktober 2012     Tech     1 min. leestijd
video_library
HTC, het vroegere Qtek introduceerde onlangs de P3450 Touch, de kleinste smartphone ter wereld.
De Touch is uitgerust met Windows Mobile 6 Professional biedt niet alleen Direct Push- en HTML-e-mail, maar ook een ongekend praktische schermbediening. Dankzij TouchFLO en de 3-dimensionale interface bedient u het toestel met één vinger, en glijdt u snel en makkelijk door webpagina's, e-mails en contactenlijsten.
TouchFLO: alles onder de duim
Met het innovatieve TouchFLO sleept u meer uit Windows Mobile. TouchFLO geeft touchscreens extra mogelijkheden en vergemakkelijkt vingerbediening. Het systeem voelt of u een stylus of vinger gebruikt en reageert op gepaste wijze. Hierdoor drukt u altijd raak en scrollt u simpel door webpagina's, documenten, berichten en contactenlijsten. Zet uw vinger ergens op het ruime scherm en schuif simpelweg door uw informatie. Daarbij biedt de 3d-interface snelle toegang tot uw contactenlijst, multimediabestanden en programma's. Sleep uw duim naar links of rechts en uw meest gebruikte toepassingen draaien soepeltjes in beeld.
HTC Touch Cruise aan je wensen aanpassen


Dit artikel verscheen voor het eerst op 10 oktober 2012.
Op zaterdag 16 maart jl. is dit artikel voor het laatst op kleine punten aangepast. Hierbij valt te denken aan het herstellen van hyperlinks, kromme zinnen, feitelijke onjuistheden of taalfouten.