CVRMagazine
Allerlei Auto Dineren Drinken Eten Film Kleden Kunst Lezen Muziek Reizen Sporten Vinologie Wonen
keyboard_arrow_up
Boeddhisme als levensstijl

Boeddha zette verschillende concepten uiteen die essentieel zijn voor een correct begrip van de huidige werkelijkheid. Onderdeel van deze concepten is het achtvoudige pad. Boeddha zei dat een persoon die naar de principes van het achtvoudige pad handelt gelukkiger zal worden omdat daardoor het "lijden" wordt bestreden. (foto: Pixabay)


3 augustus 2015
Schrijven met stijl

Ik ben geen geboren schrijver. Toch vind ik schrijven leuk en wil ik dat mijn teksten aantrekkelijk zijn. Gelukkig hoef je hiervoor geen aangeboren talent te hebben, maar is een lekker leesbare tekst het gevolg van noeste arbeid. Aantrekkelijk schrijven kun je leren en is dus een nobel ambacht.


11 augustus 2013
CreŽren met Adobe

De Adobe Creative Suite 6 Production Premium software is het gereedschap bij het maken bewerken van foto's en video's.


10 juli 2013
De financiŽle crisis

De financiŽle crisis grijpt om zich heen. Eerst vielen er banken om door riskante beleggingen en vervolgens komen enkele Europeese landen in de problemen door liquiditeitsproblemen. De oorzaken en gevolgen stapelen zich op en het is moeilijk zicht te houden op wat er echt aan de hand is. Vandaar een poging hier duidelijkheid te verschaffen door een verzameling aan filmpjes over dit onderwerp.


5 juni 2013
De Android Telefoon

De ontwikkeling van de Smartphone die we nu hebben begon bij de Personal Digital Assistants (PDA's) van Palm. Hierbij werden functies als agenda en e-mail naar een draagbare computer bracht. Vervolgens kwamen Nokia en Microsoft integreerde de functionaliteiten van de PDA met die van de mobiele telefoon; de smartphone was geboren. Apple werkte dit concept verder uit en verblufte iedereen met haar IPhone en ten slotte veroverde Google de markt met het open source platform Android. (foto: Google)


8 mei 2013
Communiceren. Hoe doe je dat?

Vaak wordt gezegd dat het verschil tussen de mens en dier, het vermogen om te communiceren is. Maar als je goed naar het communiceren van mensen kijkt, zou je misschien eerder kunnen concluderen dat het verschil tussen mens en dier het onvermogen van de mens om op een fatsoenlijke manier te communiceren is. Babylonische spraakverwarringen zijn namelijk niet van de lucht. Vandaar hierbij een aantal valkuilen en tips om beter te kunnen communiceren.


27 februari 2013
Timemanagement

De wereld wordt geregeerd door targets, en hoe harder u werkt, hoe sneller u die targets haalt, toch? Fout!
Met minder werken bereikt u meer. Even tijd voor een zen-momentje met een aantal tips om productiever te worden.


5 december 2012
De configuratie van een Werkstation

Wanneer je een nieuwe computer koopt of Windows opnieuw installeert, dan kun je direct een hele hoop dingen doen, maar ook een hele hoop dingen niet. Hieronder een lijstje met software en configuratie die het werken met je PC een stuk eenvoudiger maken.


19 oktober 2012
HTC Touch

HTC, het vroegere Qtek introduceerde onlangs de P3450 Touch, de kleinste smartphone ter wereld.
De Touch is uitgerust met Windows Mobile 6 Professional biedt niet alleen Direct Push- en HTML-e-mail, maar ook een ongekend praktische schermbediening. Dankzij TouchFLO en de 3-dimensionale interface bedient u het toestel met ťťn vinger, en glijdt u snel en makkelijk door webpagina's, e-mails en contactenlijsten.


10 oktober 2012
MontBlanc

'De pen is machtiger dan het zwaard' zo luid het oude gezegde. Voor veel mensen is een pen dan ook een onmisbaar hulpstuk om zich te kunnen uitdrukken.


28 december 2011
Canon
6 juli 2011
Riva
12 januari 2011
Zweefvliegen
25 augustus 2010