CVRMagazine
Denken Dineren Drinken Eten Kijken Kleden Lezen Luisteren Reizen Rijden Schilderen Sporten Wonen Diverse
keyboard_arrow_up
CreŽren met Adobe

De Adobe Creative Suite 6 Production Premium software is het gereedschap bij het maken bewerken van foto's en video's.


10 juli 2013
De financiŽle crisis

De financiŽle crisis grijpt om zich heen. Eerst vielen er banken om door riskante beleggingen en vervolgens komen enkele Europeese landen in de problemen door liquiditeitsproblemen. De oorzaken en gevolgen stapelen zich op en het is moeilijk zicht te houden op wat er echt aan de hand is. Vandaar een poging hier duidelijkheid te verschaffen door een verzameling aan filmpjes over dit onderwerp.


5 juni 2013
De Android Telefoon

De ontwikkeling van de Smartphone die we nu hebben begon bij de Personal Digital Assistants (PDA's) van Palm. Hierbij werden functies als agenda en e-mail naar een draagbare computer bracht. Vervolgens kwamen Nokia en Microsoft integreerde de functionaliteiten van de PDA met die van de mobiele telefoon; de smartphone was geboren. Apple werkte dit concept verder uit en verblufte iedereen met haar IPhone en ten slotte veroverde Google de markt met het open source platform Android. (foto: Google)


8 mei 2013
De configuratie van een Werkstation

Wanneer je een nieuwe computer koopt of Windows opnieuw installeert, dan kun je direct een hele hoop dingen doen, maar ook een hele hoop dingen niet. Hieronder een lijstje met software en configuratie die het werken met je PC een stuk eenvoudiger maken.


19 oktober 2012
HTC Touch

HTC, het vroegere Qtek introduceerde onlangs de P3450 Touch, de kleinste smartphone ter wereld.
De Touch is uitgerust met Windows Mobile 6 Professional biedt niet alleen Direct Push- en HTML-e-mail, maar ook een ongekend praktische schermbediening. Dankzij TouchFLO en de 3-dimensionale interface bedient u het toestel met ťťn vinger, en glijdt u snel en makkelijk door webpagina's, e-mails en contactenlijsten.


10 oktober 2012
Canon
6 juli 2011
Riva
12 januari 2011
Zweefvliegen
25 augustus 2010