CVRMagazine
Denken Dineren Drinken Eten Kijken Kleden Lezen Luisteren Reizen Rijden Schilderen Sporten Wonen Diverse
keyboard_arrow_up
De kinderkamer en nog veel meer...

Bij het inrichten van een kinderkamer gaat het om meer dan een vrolijke kleur alleen. Bewust kiezen voor kwalitatief goede producten, veilige materialen en sterke constructies garandeert een investering waar kind en ouder samen jarenlang plezier aan zullen beleven.


23 januari 2013
Groene vingers kweken

Het is natuurlijk de vraag of je groene vingers kunt kweken, maar je kunt het natuurlijk wel leren hoe je met de planten in je tuin om moet gaan. Hieronder volgt een opsomming van een aantal planten, met een korte beschrijving van de plant en een onderhoudsadvies.


9 januari 2013
Wonen in Loeswyck

In Mierlo heeft Kalliste in samenwerking met Planburo Brabant 115 woningen gerealiseerd in de vrije sector en de sociale sector.
Loeswyck is een uitbreiding van een bestaande woonwijk aan de rand van het dorp Mierlo. De uitbreiding kenmerkt zich door karakteristieke jaren dertig architectuur met bijzondere details, grote diversiteit in woningtypen, variatie in kleur-en materiaalgebruik en ruim opgezette kavels (388m2).


1 augustus 2012
Mierlo, een dorp met rust en ruimte

Mierlo is een plaats in de gemeente Geldrop-Mierlo (provincie Noord-Brabant). De plaats telt 10.174 inwoners (2003).
Tot 1 januari 2004 was Mierlo een zelfstandige gemeente; daarna fuseerde ze met Geldrop tot Geldrop-Mierlo. De bevolking heeft merendeels het katholieke geloof. De kern Mierlo is met ruim 10.000 inwoners de kleinste kern van de fusiegemeente, maar heeft met 1.809 ha wel de grootste oppervlakte.


30 mei 2012
Leolux
5 oktober 2011
Hästens
7 september 2011
Manufactum
3 november 2010