keyboard_arrow_up

Wonen in Loeswyck

In Mierlo heeft Kalliste in samenwerking met Planburo Brabant 115 woningen gerealiseerd in de vrije sector en de sociale sector.
Loeswyck is een uitbreiding van een bestaande woonwijk aan de rand van het dorp Mierlo. De uitbreiding kenmerkt zich door karakteristieke jaren dertig architectuur met bijzondere details, grote diversiteit in woningtypen, variatie in kleur-en materiaalgebruik en ruim opgezette kavels (388m2).
 1 augustus 2012 2 min. leestijd

Hemels Wonen

Wanneer je Judith de Greef van Hemels Wonen vraagt om je te helpen bij het inrichten van je huis dan weet je dat het goed komt. Ze brengt op een prettige wijze alle woonwensen in kaart en maakt van uw huis een thuis. Een kleine metamorfose of grote verbouwing, nieuwbouw of renovatie, voor uw woonhuis of bedrijfsruimte, Hemels Wonen gaat aan de slag met uw woonvraag en creëert een interieurplan op maat. In iedere gewenste stijl, passend binnen uw budget.

Handige links

Gebruikte materialen

Het bouwproject

Kalliste en Planburo Brabant hebben bij bewust gekozen voor twee gerenommeerde architectenbureaus. Te weten Lanfemeijer Seelen Weijer Architecten uit Oirschot en Saanen Knoups uit Budel. Hierdoor ontstaat een grote variëteit in architectuur, gevels, woningtypen etc. Tijdens het ontwerpproces wordt door beide architectenbureaus continue informatie uitgewisseld. Hierdoor ontstaat er een zeer diverse wijk met architectuur voor de toekomst.

Het bouwproces

Partners tijdens de bouw

  • milestone

Tekeningen en documenten

Dit artikel verscheen 12 jaar geleden voor het eerst. De laatste
kleine aanpassingen
Kleine aanpassingen zijn onder andere het herstellen van taalfouten, kromme zinnen, feitelijke onjuistheden en verbroken hyperlinks.
zijn 5 maanden geleden aangebracht.
Heb je een foutje gezien? Neem dan contact met ons op.
Mail de redactie