Jacques van Bragt behoort tot de beste patissiers van Nederland en heeft jaren deel uitgemaakt van het Nederlands Patisserie Team. Hij heeft een prachtige zaak in het Brabantse Geldrop waar hij zijn team van banketbakkers dagelijks motiveert en inspireert met zijn kennis.
12 september 2012 1 min. leestijd
De kennis wordt ook gedeeld met de klanten door middel van werkshops die in de keuken worden gehouden. In ongeveer 2,5 uur leer je enkele kneepjes van het vak zoals het maken van bonbons, gebak of taarten.
In 2006 en 2007 mag Van Bragt zich de op één na beste banketbakker van Nederland noemen.
Dit artikel verscheen 12 jaar geleden voor het eerst. De laatste
Mail de redactieaanpassingen
Bij aanpassingen moet gedacht worden aan het herstellen van taalfouten, kromme zinnen, feitelijke onjuistheden en verbroken hyperlinks.
werden 2 jaar geleden doorgevoerd. Mocht je onverhoopt een onvolkomenheid zien, neem dan contact met ons op door middel van onderstaande knop.