keyboard_arrow_up

Jacques van Bragt

 12 september 2012 leestijd 1 minuten
Jacques van Bragt behoort tot de beste patissiers van Nederland en heeft jaren deel uitgemaakt van het Nederlands Patisserie Team. Hij heeft een prachtige zaak in het Brabantse Geldrop waar hij zijn team van banketbakkers dagelijks motiveert en inspireert met zijn kennis.
De kennis wordt ook gedeeld met de klanten door middel van werkshops die in de keuken worden gehouden. In ongeveer 2,5 uur leer je enkele kneepjes van het vak zoals het maken van bonbons, gebak of taarten. In 2006 en 2007 mag Van Bragt zich de op één na beste banketbakker van Nederland noemen.
Dit artikel verscheen 11 jaar geleden voor het eerst en op 24 mei 2022 zijn er enkele
aanpassingen
Met aanpassingen worden met name het herstellen van hyperlinks, aanpassen van kromme zinnen, corrigeren van feitelijke onjuistheden of taalfouten bedoeld.
doorgevoerd.
Heb je een foutje gezien? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.