keyboard_arrow_up
Restaurant Lindehof - Nuenen
 14 maart 2012     Dineren     1 min. leestijd
Restaurant De Lindehof laat u in alle opzichten het alledaagse even vergeten. In De Lindehof kunt u genieten van een eigentijds totaalconcept: culinaire hoogstandjes in een moderne en gastvrije ambiance. Al uw zintuigen worden er aangesproken en bediend. Hoe? Dat moet je meemaken.
Eind januari 2004 werd De Lindehof blij verrast met de toekenning van een Michelinster . Chefkok Soenil Bahadoer is daar bijzonder trots op en beschouwt het als een uitdaging om tenminste aan de daarmee gepaard gaande culinaire verwachtingen van hun gasten te blijven beantwoorden.

Een echte aanrader is het Menu lindehof bestaande uit:
  • Marbré van wagyu pastrami en eendenlever, tagliatelle van rode biet, cilinder van rode bietenkaramel en stroop van port en kaneel
  • In de schelp gebakken coquille met bouillon van sjalotten, afgeschuimd met aardappel en truffel
  • Langzaam gegaarde heilbot met grove mosterd, croûte van peterselie en citroen, vinaigrette van mangochutney
  • Drie bereidingen van kalf: allereerst de filet op lage temperatuur gegaard, vervolgens de gestoofde sukade in eigen jus geparfumeerd met steranijs en tot slot, krokante zwezerik met een saus van Banyuls
  • Ravioli van abrikozengelei gevuld met kokosmousse en bitterballen van pure chocolade