Ingrediënten
- 40 lange vingers
- 1 eetlepel citroensap
- 4 eetlepels witte basterdsuiker
- bakje bevroren frambozen
- 250 gram mascarpone
- 3 eieren
- 20 verse frambozen
Klop de mascarpone, eidooiers en de resterende 3 eetlepels witte basterdsuiker tot een glad mengsel. Klop daarnaast de eiwitten stijf. Voeg het mascarponemengsel samen met de opgeklopte eiwitten klop dit tot een glad mengsel.
Dip de helft van de lange vingers in het mengsel, doe dit 1 voor 1. Dip maar 1 kant van de lange vingers om te voorkomen dat deze zompig worden. Verdeel de lange vingers over de bodem van een ovenschaal. Gebruik een vork om de bevroren frambozen te pletten en verdeel de stukjes bevroren frambozen over de lange vingers. Verdeel de helft van het mascarponemengsel over de lange vingers en frambozen. Dip de andere helft van de lange vingers in het frambozensap en maak hiermee een nieuwe laag. Verdeel dan de rest van het mascarponemengsel over de ovenschaal en maak deze af met verse frambozen.
Bedek met huishoudfolie en plaats de tiramisu in de koelkast voor tenminste 4 uur, liefst een nacht.
(bron: OhMyDish.nl)
Heb je een foutje gezien? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.