keyboard_arrow_up

Relaxen op Aruba

 16 november 2011 1 min. leestijd
Als je eens geen zin hebt om tijdens je vakantie steden te bezoeken, of bergen te gaan beklimmen dan is misschien Aruba een goed idee. Dit eiland heeft grote voordelen. Zo hoef je om te beginnen ons koninkrijk niet uit om er te komen en kun je prima met de Nederlandse taal uit de voeten, hoewel het merendeel van de toeristen op het eiland Amerikanen zijn en de voertaal het Papiaments is.
Zon, zee en strand... dat is wat je op Aruba kunt vinden en daarvoor komen ook de meeste toeristen. Als je echter niet alleen op het strand wilt liggen dan kun je bijvoorbeeld een dagje op jeepsafari gaan, met een katamaran naar de zonsondergang varen of gaan snorkelen .
En als je dan toch geheel relaxed op vakantie wilt en je wilt dat alles voor je geregeld wordt, dan is een All Inclusive vakantie een aanrader. Dit kan bijvoorbeeld in het 4-sterren resort Divi Aruba , maar bij de reisorganisaties Oad en Tui heb je nog de keuze uit verschillende andere resorts en hotels.
De temperatuur op het eiland ligt bijna constant op 30 graden, maar daar staat tegenover dat er steeds een koele bries van zee komt, zodat een verblijf best aangenaam is. Aangezien Aruba een eiland is (het ligt 17 kilometer ten noorden van Venuzuela) kun je er alleen per boot of vliegtuig komen. Vanuit Nederland vliegt de KLM bijna dagelijks naar dit prachtige eiland.
Aruba Tourism
Dit artikel verscheen 13 jaar geleden voor het eerst.
Heb je een foutje gezien? Neem dan contact met ons op.
Mail de redactie